sista dagarna pa denna resa.

Hej!
Valdigt dalig uppdatering, vi vet..
Men vi njuter sa mycket vi kan just nu, for om bara 5 dagar landar vi pa svensk mark! Kanns lite konstigt men vi borjar langta lite med, att traffa familj och vanner och njuta lite av svensk sommar. Vad som hander efter vi slappat lite hemma vet vi inte an.. Vi lovar att beratta sa fort vi vet.

Bali ar sig likt, men snart kommer det inte langre va sa.. Dom bygger overallt, verkligen overallt! Dom river och slar upp shoopingkomplex och stora lysresort istallet for sma restauranger och bungalowsen som saljer billig mat pa stranden. Vi tycker det ar valdigt trakigt da det forstor en del av Balis charm. Det har ar nog sista gangen pa lange vi ar har, sa vi far passa pa att njuta av det som finns kvar!

Jakob surfar mycket och vill passa pa innan vi drar hem, medan jag solar och blir brunare och brunare. Nu har jag slagit manga av indoneserna i farg och det kanns mycket bra! =)

Haromdagen var vi pa en mycket speciell upplevelse. Vi var namligen pa "ear candle". Vi hade bara hort att det var nagon behandling for att rensa orona men visst inte hur det gick till. Men nu vet vi!
Man fick lagga sig ner och vrida huvudet sa orat lag uppat. Sen stoppade dom ner en smal lang, ca 20 cm lang strut i orat, som dom sedan tande pa langs upp med en tandare!! Lite laskigt men det kandes knappt, utan kandes mest som man hade en liten brasa i orat som knastrade lite skont.
Nar struten hade brunit ner tills det var nagra cm kvar, ca 10 minuter senare, tog dom bort den, och visade vad som hade blivit i resten av struten.
Dar lag allt vax och sand och skit du kan tanka dig! Tydligen blir det vakum nar struten brinner och skiten fran orat dras da upp i struten! Sa skont! Nu vet vi garanterat att vi ar rena i oronen. En san har behandlig borde man gora ofta!

Nagra av mina, emmas kompisar fran Stockholm har varit har pa Bali men akte hem i sondags, sa vi hangde med dom forra veckan, och var ute och at och firade midsommar tillsammans! Valdigt trevligt!

Hoppas vadret ar bra hemma och forbli sa nar vi kommer hem med!

Och kom ihag. Vi landar pa Arlanda 5 juli, 13.50!!

Vi ses snart!!
Nu maste jag hamta Jake som ar pa massage for tillfallet.. Livet ar underbart.

Kramkram!

Australiens sista dagar.

Hej!!
Nu sitter vi på ett hostel i Kings cross och ska snart äta lite frukost.. Hörde ni, hostel! Alltså bor vi inte längre i bilen, för vi sålde den igår!! Vilken lättnad! Vi har varit lite oroliga att vi inte skulle hinna sälja den eftersom vi åker till Bali redan på måndag! Och den här tiden är inte den bästa för att sälja bil då det är hur många som helst som ska sälja och åka hem och inte så många som kommer och vill köpa.
Men i förrgår ringde ett tyskt par och tittade på den igår, åkte till en mekaniker och kollade upp allt med bilen, om den hade några problem m.m. Bilen var bra enligt mekanikerna (hurra tänkte vi) Så dom köpte den och fick den igår kväll! Så skönt!

Nu har vi tre dagar kvar här, och på måndag kväll åker vi till Bali för att få lite bränna, äta billig mat och få massage innan vi kommer hem 5 juli!!!!
Det känns bättre och bättre att komma hem och träffa alla!

Nu måste vi sätta igång för att hinna med lite! Shoppa det sista, njuta av alla orange/röda höstlöv som är snurrar omkring i luften, läsa lite i Botanic garden, ta båten till Manly, äta sista sushirullarna.. Ja, det är inte klokt vad vi ska hinna med, haahah.

Här kommer lite sista Sydneybilder!

Fina hus i Paddington.




På väg till Botanic garden, underbart ställe!




Emma hittade ett gulligt bageri.


VALAR!!!
Varje morgon vi bodde i Clovelly beach utanför stan, så kom valarna, samma tid varje morgon! Underbart att se dom maffiga djuren spruta vatten flera meter upp i luften. Ibland var det en hel valfamilj som simmade förbi! Riktigt häftigt.




Ha det bra där hemma, så ses vi snart!!
5 juli, 13.45 Arlanda. Be there.

Kram


Tillbaka i Sydney.

Hej där hemma!

Nu sitter vi på ett mysigt café i Bondi beach och funderar vad vi ska göra här näst..
Vi är tillbaka i Sydney, men suget att börja jobba har ännu inte kommit fram, så vi vet inte om vi ska stanna, eller kanske komma hem tidigare än beräknat... Vi gillar det här, men det är svårt att stanna om man inte vill jobba.
Så de närmsta dagarna ska vi fundera och försöka bestämma hur vi ska göra med allt!

Det är vinter här i allafall, kallare än så här blir det inte, och nu har det varit ca 14-15 grader sista dagarna.. Idag är det SOL vilket gör mycket och är underbart, men när det regnar och blåser känner man verkligen hur kallt det är! Men man ska inte klaga, 14 grader för att vara vinter är ju lyx jämfört med hemma! =)

Igår såg vi valar för första gången!! Så häftigt! Nu i juni och juli drar alla knölvalar norrut för att skaffa ungar, och sedan kommer dom tillbaka i november. Då ska det tydigen vara lättare att se dom, men vi hade tur i går och morse då vi såg flera meters sprutande vatten och ryggen på några valar en bit ut på havet.

Hoppas ni har det bra hemma!
Nu ska vi gå ut och njuta i solen, kanske shoppa lite nya och varma kläder!

Vi hörs snart igen!
Kärlek!

RSS 2.0