Tillbaka från Lombok.

Nu är vi återigen i Kuta beach på Bali. Vi lämnade Lombok och alla djuren tidigt imorse.
Lombok är en otroligt fin, och en häftig ö med massa berg och en stor vulkan så landskapet är riktigt fint! Särskilt nu när allt är så grönt och färggrant!
Vi har alltså varit på Surfcamp i Gurupuk på södra Lombok som Jakobs kompis Olle har och driver. Det är ganska nybyggt och riktigt schysst, ligger precis vid vattnet och i utkanten av lilla byn Gurupuk. Eller by och by.. en gata med en del sönderfallna hus, skräp o grejer överallt. Dessutom massa djur överallt.. Dessa härliga djur! =) Kor, getter, höns, hundar, katter.. Så det var en blandning av expedition robinson och en djurpark kan man säga.

Men vi har tagit det lugnt, hängt på stranden en del, jake har surfat, jag och martine har testat men det gick sådär (bättre lycka nästa gång hoppas jag) och bara chillat.

Så nu är vi tillbaka, redo att shoppa o sätta igång och göra lite mer (tror jag blev lite mer rastlös än jake). Dagens plan ser väl följande ut:
dra ner till stranden eller någon annan strand
massage
shoppa lite nytt
hämta tvätt
äta middag
kosa oss resten av kvällen!

ja, som ni ser så har vi fullt upp, får akta oss så vi inte får stressmage. Därför måste jag nu avsluta och börja dagen!

Sampa jumpa! (vi ses)
Emma

Våra första dagar i bilder.

Här kommer några bilder av de första dagarna här på Bali! Inte helt i ordning, men vi ska snart upp igen för att ta flyget till Lombok så ni får klara er med dessa tills vidare!! Lägger upp snart igen!
Kram från oss!


Här tankar vi moppen första dagen. Väldigt skönt att ha en moppe som man kan susa fram på och slippa bilköer!


Här är den. Vår rosa, fina moppe!


Stranden i Cucucan. Otroligt fint, och lite ovanligt med en kolsvart sand som var så varmt som asfalt. Vi fick springa ner till vattnet för att inte bränna ihjäl fötterna.. Men fint var det :)


Jakob på en av de bästa localrestaurangerna.


Inte för att visa hur snygg jag är i ett stort ägg på huvudet och t-shirt över klänning, utan för hur fantastiskt grönt och fint det är här nu!! Men så är det ju regnsäsong.


Nusa Dua beach. En av de vackraste stränder jag varit på! Vi betalade 12 kr för att få stol och parasoll hela dagen och det är det såå värt i denna stekande värme!


Strandpromenad i Nusa Dua.


Kor finns det gott om vid vägkanterna. Som tur är , är dom snällare än hemma så jag är lugn.


Jakob hittade en vän.


Första kvällen i Kuta.

moppetankning.


Mur.


stranden i Nusa Dua.


Antligen framme!!

Nu har vi alltsa kommit fram till Bali och Kuta dar vi ar just nu! Vi overlevde en 26 timmar lang resa, kom fram lite trotta och utmattade men anda glada och lyckliga. Det ar skont att vara har, tillbaka till vart andra hem! Varmen ar slaende, ca 30+, och igarkvall kandes mest svettigt och fuktigt. Men vips sa kommer man in i det och nu kanns det redan som att det var i detta klimat man foddes i ! :)
Nu ar vi i Kuta och bor ater pa kara AP Inn. Sa fort vi kom dit blev vi motta av glada ansikten som kande igen oss! Alltid trevligt. Vi ska nog bo har till mandag, Martine och hennes kusin kommer ju pa sondag men sen drar vi vidare till Lombok.

Det vi har hunnit med hittils ar lite av varje. Pedikyr (ett maste forsta kvallen sa man slipper skammas om fotterna), god middag igar pa en ny restaurang (mycket nytt pa bara ett ar!), hyrt moppe som vi nu ska ha i tre dar, (25kr/dagen, helt ok) solat och badat i Nusa Dua idag, jake har surfat, fika pa Starbucks (dagens dyraste kop faktiskt, men vart det!) precis avnjutit en massage och nu blir det snart middag.

Livet ar ganska latt att leva har och vi trivs som bara den kanske ni forstar!!
Vi tog sa fa bilder idag, sa jag lagger in en annan dag nar vi har fler!

Hoppas ni mar bra alla dar hemma!
Glom inte att skriva lite kommentarer! Da skulle vi bli saaa glada!!

Love
J&E


Nu börjar äventyret!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0