sista dagarna pa denna resa.

Hej!
Valdigt dalig uppdatering, vi vet..
Men vi njuter sa mycket vi kan just nu, for om bara 5 dagar landar vi pa svensk mark! Kanns lite konstigt men vi borjar langta lite med, att traffa familj och vanner och njuta lite av svensk sommar. Vad som hander efter vi slappat lite hemma vet vi inte an.. Vi lovar att beratta sa fort vi vet.

Bali ar sig likt, men snart kommer det inte langre va sa.. Dom bygger overallt, verkligen overallt! Dom river och slar upp shoopingkomplex och stora lysresort istallet for sma restauranger och bungalowsen som saljer billig mat pa stranden. Vi tycker det ar valdigt trakigt da det forstor en del av Balis charm. Det har ar nog sista gangen pa lange vi ar har, sa vi far passa pa att njuta av det som finns kvar!

Jakob surfar mycket och vill passa pa innan vi drar hem, medan jag solar och blir brunare och brunare. Nu har jag slagit manga av indoneserna i farg och det kanns mycket bra! =)

Haromdagen var vi pa en mycket speciell upplevelse. Vi var namligen pa "ear candle". Vi hade bara hort att det var nagon behandling for att rensa orona men visst inte hur det gick till. Men nu vet vi!
Man fick lagga sig ner och vrida huvudet sa orat lag uppat. Sen stoppade dom ner en smal lang, ca 20 cm lang strut i orat, som dom sedan tande pa langs upp med en tandare!! Lite laskigt men det kandes knappt, utan kandes mest som man hade en liten brasa i orat som knastrade lite skont.
Nar struten hade brunit ner tills det var nagra cm kvar, ca 10 minuter senare, tog dom bort den, och visade vad som hade blivit i resten av struten.
Dar lag allt vax och sand och skit du kan tanka dig! Tydligen blir det vakum nar struten brinner och skiten fran orat dras da upp i struten! Sa skont! Nu vet vi garanterat att vi ar rena i oronen. En san har behandlig borde man gora ofta!

Nagra av mina, emmas kompisar fran Stockholm har varit har pa Bali men akte hem i sondags, sa vi hangde med dom forra veckan, och var ute och at och firade midsommar tillsammans! Valdigt trevligt!

Hoppas vadret ar bra hemma och forbli sa nar vi kommer hem med!

Och kom ihag. Vi landar pa Arlanda 5 juli, 13.50!!

Vi ses snart!!
Nu maste jag hamta Jake som ar pa massage for tillfallet.. Livet ar underbart.

Kramkram!

Kommentarer
Postat av: syster anna

brunare än lokalbefolkningen, öronbehandling, massage, surf... lite avundsjuk blir jag allt. min svenska solbränna känns plötsligt väldigt blek. kul att snart få träffa er! jobbar på måndag så kan tyvärr inte välkomna er på arlanda. men vi ses sen!

kramar

2010-06-30 @ 18:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0