Australiens sista dagar.

Hej!!
Nu sitter vi på ett hostel i Kings cross och ska snart äta lite frukost.. Hörde ni, hostel! Alltså bor vi inte längre i bilen, för vi sålde den igår!! Vilken lättnad! Vi har varit lite oroliga att vi inte skulle hinna sälja den eftersom vi åker till Bali redan på måndag! Och den här tiden är inte den bästa för att sälja bil då det är hur många som helst som ska sälja och åka hem och inte så många som kommer och vill köpa.
Men i förrgår ringde ett tyskt par och tittade på den igår, åkte till en mekaniker och kollade upp allt med bilen, om den hade några problem m.m. Bilen var bra enligt mekanikerna (hurra tänkte vi) Så dom köpte den och fick den igår kväll! Så skönt!

Nu har vi tre dagar kvar här, och på måndag kväll åker vi till Bali för att få lite bränna, äta billig mat och få massage innan vi kommer hem 5 juli!!!!
Det känns bättre och bättre att komma hem och träffa alla!

Nu måste vi sätta igång för att hinna med lite! Shoppa det sista, njuta av alla orange/röda höstlöv som är snurrar omkring i luften, läsa lite i Botanic garden, ta båten till Manly, äta sista sushirullarna.. Ja, det är inte klokt vad vi ska hinna med, haahah.

Här kommer lite sista Sydneybilder!

Fina hus i Paddington.




På väg till Botanic garden, underbart ställe!




Emma hittade ett gulligt bageri.


VALAR!!!
Varje morgon vi bodde i Clovelly beach utanför stan, så kom valarna, samma tid varje morgon! Underbart att se dom maffiga djuren spruta vatten flera meter upp i luften. Ibland var det en hel valfamilj som simmade förbi! Riktigt häftigt.




Ha det bra där hemma, så ses vi snart!!
5 juli, 13.45 Arlanda. Be there.

Kram


Kommentarer
Postat av: Anna G

Njut av era sista dagar!

KRAM

2010-06-19 @ 11:31:27
Postat av: johan

Va, kommer ni hem, trodde ni hade emigrerat...ska bli kul att träffas igen. hade förberett mig på att det skulle dröja några år.

2010-06-21 @ 21:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0