3 månader på resande fot.

Idag är det 3 hela månader sen vi lämnade kalla Sverige. Tiden har gått otroligt fort samtidigt som vi har hunnit med en hel del tycker vi! På våra 5 1/2 veckor här i Australien har vi hunnit med att besöka fen olika stater, flera storstäder, bilat flera hundra mil längs kusterna och sett massor av djur och annat skoj! Inte illa va?! =)

Nu är vi i Sydney!! En stad vi gillar mer och mer! På dagarna varvar vi strandliv med storstadsliv vilket är underbart! Sydney har mer storstadskänsla än Melbourne, lite högre skyskrapor, mer folk och mer intensivt cityliv. Men alla små "strandförorter" och ställen utanför stan som Bondi beach, Maroubra beach ger verkligen Sydney ett plus i kanten! Så härligt att kunna va i en stad men ändå har fina stränder nära!
Strax ska vi åka till Ikea för att hitta lite smarta lösningar till vårt "hem" och köpa lite svenska godsaker. Sen ska vi möta upp en kompis till Jake som ska visa oss runt lite och som kan berätta allt plus o minus om Sydney.. Vi har inte bestämt än hur vi ska göra framöver,  antingen stanna kvar här eller kanske bila lite mer norrut mot Guldkusten för att sen komma tillbaka hit.. Vi ska känna några dar till, ingen stress!

Ska lägga upp bilder snart!
Ha det så bra och njut av våren!

KRAM!


Här är vår kära Bettan/Bosse som vi nog missat att visa! Här är en vanlig morgon, nystekta pannkakor i solen..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Avundsjuk sogm vanligt.. Ni verkar ha det jättefint! Här i Sverige var det vår förra veckan.. nu är det lite kallare men det har faktiskt inte regnat i Borås sen ja kom tillbaka hit efter påsk! typ inte iallafall! Jag håller på och packar ihop min lägenhet vilket känns lite konstigt eftersom jag inte vet vem jag ska hyra ut den till än.. men jag tror nog att det ska lösa sej! Lägenheten börjar bli väldigt stilren iallafall! :P Hoppas ni har det fortsatt bra! Vi höres! <3

2010-04-20 @ 08:38:57
URL: http://hannajosefine.blogg.se/
Postat av: syster anna

Håller med Hanna. Avundsjuk... Låter härligt att kunna kombinera storstadsliv OCH strandliv! För att inte prata om att äta frukost utomhus i morgonsolen...

KRAMAR

2010-04-20 @ 09:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0